Werkwijze

Individuele reizen-op-maat

Iedereen heeft een verwachting van zijn of haar vakantie en deze verwachtingen kunnen per persoon of gezelschap enorm verschillen. De medewerkers van Stolk Travel helpen u graag bij het samenstellen van een reis en zij kunnen u met raad en daad bijstaan in het maken van een vakantie van uw keuze. Wij zullen samen met u de mogelijkheden doorspreken die een land u te bieden heeft.

Door deze persoonlijke benadering en door gebruikmaking van onze kennis kan een reis worden aangeboden zoals u deze wenst. Per land hebben wij een suggestiereis gemaakt om u een idee te geven van de mogelijkheden. Het uitgangspunt bij deze reizen is de hoogtepunten per land te laten zien in één reis. Veelal zijn deze reizen gebaseerd op een volledig zelfstandige vakantie (dus geen reisbegeleiding), waarbij al het vervoer inclusief is (b.v. buiten en binnenlandse vluchten en autohuur). Natuurlijk zijn ook de accommodaties niet vergeten. Wij hebben geprobeerd leuke originele accommodaties aan te bieden, zoals een luxe lodge, een tentenkamp en gezellige familie hotels.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om deze suggestiereizen bij ons te boeken. Indien u echter wijzigingen of zelfs een geheel ander reisschema in gedachten heeft, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij samen met u de mogelijkheden bespreken. Wij maken graag kosteloos een geheel vrijblijvend een offerte voor u. Dit kan variëren van een volledige reis tot het reserveren van alleen de internationale vluchten, treinen, bussen, binnenlandse vluchten, transfers, een huurauto (met of zonder chauffeur) en natuurlijk de accommodaties.

Avontuurlijke groepsreizen

Wilt u met een groep een avontuurlijke rondreis maken, waarbij u de cultuur van de lokale bevolking ervaart en heeft u een avontuurlijk en flexibel karakter, dan zijn de reizen die Stolk Travel u kan aanbieden zeker iets voor u.

Speciaal voor groepen stellen wij namelijk georganiseerde groepsreizen samen. Uitgangspunt hierbij is uw wensenpakket en uw budget. De reizen kunnen op allerlei manieren ingericht worden. Zo is een avontuurlijke groepsreis mogelijk (met een ervaren gids) waarbij het transport plaatsvindt met het openbaar vervoer. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om privé transport (b.v. een busje met chauffeur) te gebruiken. De groepsreizen zijn voor alle landen die wij binnen ons pakket aanbieden een goede mogelijkheid.

Themareizen / incentives / congressen / studiereizen

Stolk Travel verzorgt op uw verzoek individuele of groepsreizen welke rond één thema of studie draaien. In het bijzonder voor vogelaars en liefhebbers van architectuur zijn er vele mogelijkheden in onder andere Latijns-Amerika.

Wilt u met uw bedrijf op reis? Dan stellen wij graag een pakket voor u samen welke aansluit bij uw wensen. Wij verzorgen reizen naar evenementen / congressen, organiseren professionele bezoeken aan bedrijven of regelen een welverdiend uitje voor uw medewerkers door middel van een onvergetelijk mooie reiservaring.

Reisverzekering

Als u nog niet over een reisverzekering beschikt raadt Stolk Travel u aan een reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Vergelijken van reisverzekeringen doet u eenvoudig op vergelijkenvanreisverzekeringen.nl